ORGANO ™ Onthoudt & salueert Veterans Worldwide


2015/11/11-REMEMBRANCE_1200px

ORGANO ™ Onthoudt & salueert Veterans Worldwide

Veterans Day is de gelegenheid waar veteranen over de hele wereld worden bedankt, in een grote weg, voor de toegewijde en trouwe dienst die zij naar voren hebben ten behoeve van hun respectieve landen zetten. Voor de wereldwijde familie ORGANO ™ is een kans om niet alleen laat veteranen weten (wereldwijd) dat ze sterk en hartelijk worden gewaardeerd om de enorme offers die ze in hun leven naar hun land gelukkig en vrij te houden hebben gemaakt, maar om te onderzoeken wat andere landen vieren hun strijdkrachten, en hoe doen ze dat?

Veteran’s Day in de Verenigde Staten; 11th Hour – 11e Dag – 11e Maand

In het kader van de moderne vakantie, de betekenis van 11 november markeert niet alleen de datum van de wapenstilstand vredesakkoord tussen de geallieerden en Duitsland (in Compiègne, Frankrijk) ondertekenen, maar dat het in werking getreden om elf uur in de ochtend – “. elfde uur van de elfde dag van de elfde maand” op het Veterans Day is niet alleen een kans om militaire veteranen te eren – maar om de ondertekening van het vredesakkoord dat de oorlog eindigde op 11 november 1918. De Verenigde Staten eren oorspronkelijk waargenomen Wapenstilstand op 11 november; Het is het uitgegroeid tot de huidige Veterans Day vakantie in 1954.

Rode Papavers op Wapenstilstand en Herinnering Dagen

Veel landen eer de veteranen van hun land op 11 november, maar elk land de naam van de vakantie in hun eigen manier. Ondanks de gemeenschappelijke geschiedenis, heeft Remembrance Day geëvolueerd op verschillende manieren over de hele wereld. Afhankelijk van waar je bent, globaal gesproken, het kan worden bekend als Wapenstilstand, de Dag van Veteranen, Remembrance Day, Poppy Day en misschien niet eens worden gevierd op 11 november.

Canada: De naleving van “Remembrance Day” is eigenlijk zeer vergelijkbaar met de Verenigde Staten, dat de dag is gereserveerd om hulde te brengen aan alle Canadese veteranen. Een opmerkelijk verschil is dat veel Canadezen don een rode papaver bloem op 11 november om hun oorlog veteranen te eren, terwijl de “rode papaver” traditie wordt in de Verenigde Staten op Memorial Day. “Canada Onthoudt” met hun missie van het helpen van jonge Canadezen (van wie de meesten nooit gekend hebben de oorlog), gaan begrijpen en waarderen wat mensen die hebben gediend Canada, in tijden van conflict en vrede, voor staan ​​en wat ze hebben opgeofferd voor hun land .

Verenigd Koninkrijk: In het Verenigd Koninkrijk hebben zij meer uitgebreide feesten aan degenen die hebben gevochten voor hun land te eren. Vanaf eind oktober – tot aan Wapenstilstand op 11 november, toen de Royal British Legion verdeelt 40 miljoen klaprozen die mensen dragen ter nagedachtenis aan hen die hebben gediend in de strijdkrachten. De vieringen worden opgesplitst in twee dagen. De eerste is Remembrance Day, die plaatsvindt op de tweede zondag van november van elk jaar (voor degenen die hun leven beschermen van het Verenigd Koninkrijk hebben gegeven erkennen). De tweede dag van de wapenstilstand, ook op 11 november, en wordt waargenomen bij de “11th Hour” met een twee minuten durende moment van stilte in het hele land.

Frankrijk en België: Wapenstilstand is één van de belangrijkste militaire vieringen in Frankrijk, en bijna alle Franse dorpen voorzien van gedenktekens gewijd aan veteranen. Nu, in Frankrijk de blauwe korenbloem (Bleuet de France) wordt symbolisch gebruikt, in plaats van de rode papaver elders in de wereld. De Belgen ook gastheer van een van de grootste Wapenstilstand ceremonies. Ieder jaar sinds 1928, heeft het land op de “Last Post” Ceremony, dat is de naam van een bugel oproep gespeeld in het Britse leger (en andere legers) tot het einde van de dag te markeren zetten.

Italië: In Italië, de dag staat bekend als “de Nationale Dag van de Eenheid van de strijdkrachten” of Giorno dell’Unità Nazionale Giornata delle Forze Armate, in het Italiaans. Sinds 1977 zijn soldaten geëerd en herinnerde zich elk jaar met ceremonies die worden gehouden op de eerste zondag van november, in plaats van de 11e van de maand.

Australië en Nieuw-Zeeland: “Remembrance Day”, in Australië, is vrij gelijkaardig aan de Amerikaanse Memorial Day, in die zin dat wordt erkend als een dag om hulde te brengen aan de Australische veteranen die tijdens de oorlog keer zijn gevallen. Anzac Day (Australian & en Nieuw-Zeeland Army Corps), op 25 april, is de Nationale Dag van de Herinnering van Nieuw-Zeeland. De reden voor Nieuw-Zeeland die hun herinnering op Anzac Day gebeurde in 1921, toen de rood papier papavers voor Wapenstilstand dag kwam per schip te laat voor de viering op 11 november. Gezien de papaver vertraging, werden ze verdeeld in de volgende herdenking datum (Anzac Day op 25 april 1922), en die datum vast te zitten als de nieuwe Day Poppy in Nieuw-Zeeland.

Poppy Day – Wereldwijd spreken: Veteran’s Day is ook bekend als “Dag van de papaver” in vele delen van de wereld, voor deze kleine rode bloem wordt vaak gelegd in het geheugen van de gevallen veteranen, zoals klaprozen worden beschouwd als de bloem voor troost en eeuwige slaap. Deze Rode papavers (ook berucht van hun verschijning in het gedicht ‘In Flanders Fields’ door John McCrae), worden verkocht in Canada en het Verenigd Koninkrijk op Remembrance Day om niet alleen geld in te zamelen voor gehandicapte militair helpen, maar om te worden gedragen op iemands revers in eerbetoon en herinnering.

Op deze dag bedoeld om de vrede door middel van goede wil en wederzijds begrip tussen de volkeren te bestendigen, leun achterover en weerspiegelen, genieten van een kokend hete kop van uw favoriete ORGANO ™ gastronomische koffie blend – samen met uw rode papaver. Ter ere van de veteranen over de hele wereld – om hun patriottisme, onmetelijke liefde voor hun land, en hun bereidheid om te dienen en te offeren voor het algemeen welzijn van de mensheid – van de wereldwijde familie ORGANO ™ – we groeten u #WeAreOrgano!

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier een reactie zou willen plaatsen "Thanks"

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s