How To Be A Leader te volgen – op de weg naar succes! (Nederlandstalige versie)


Feb_24_BLOG_1200x627

(Deze bijdrage is van het Engels vertaald door Google-translate naar het Nederlands), er zitten nog wat vertaalfouten in maar Google werkt er hard aan en de vertalingen zullen in de toekomst optimaal zijn

De originele Engelstalige versie heb ik gisteren gepubliceerd

Nu in de 50 landen van de werking, ORGANO ™ bestaat uit een Global Family van Leaders! Vandaag, leiderschap is een van de heetste onderwerpen in de zakenwereld, en het pad naar leiderschap is niet gemakkelijk. Er zullen goede tijden, zware tijden, en vreselijke tijden, maar een groot leider is altijd in staat om een ​​team te leiden naar succes, ongeacht de situatie. En, door simpelweg een positie in het leiderschap maakt niet iemand een goede leider te houden. Join ORGANO ™ als we rekening houden met een aantal van de leidinggevende kwaliteiten men moet streven om te bezitten!

Eerlijkheid : Het fundament van elke relatie, zowel persoonlijk als professioneel, is eerlijkheid. Mensen willen werken voor een leider die ze kunnen vertrouwen – een leider die moraal, waarden en integriteit heeft. Ze willen werken voor een bedrijf dat een geweldig product dat ze kunnen geloven in heeft, en dat heeft een eervolle reputatie. Uw teamleden of werknemers willen een goed gevoel over hun baan voelen. Het is cruciaal om fundamentele bepalen voor zowel de organisatie en zich als een leider. Dan, wonen en geleid door deze waarden als een voorbeeld voor je team.

Communicatie: Zonder duidelijke communicatie, zullen uw teamleden niet begrijpen uw missie, doelstellingen en visie. Mensen willen werken aan iets wat ze geloven in, dus het is belangrijk dat ze begrijpen dat ze werken in de richting van dezelfde doelen die je bent. Communicatie moet ook consequent bij het ​​vaststellen van het werk de verwachtingen, het geven van constructieve feedback, en in de opleiding van nieuwe leden van het team. Met grote mededeling, zullen de mensen weten precies wat ze werken voor, zal rekenen op u, en zullen hun best doen om u te geven.

Vertrouwen : als er iets misgaat, werknemers op zoek naar u voor de antwoorden en de situatie op basis van uw reactie te beoordelen. Zelfs als het bedrijf is het ervaren van een grote recessie, is het belangrijk om altijd vertrouwen, kalm, en het goede voorbeeld geven. Als u niet vertrouwd zijn met de organisatie in een situatie, dan vertrouwen in je eigen leiderschapskwaliteiten. Jouw taak is om de gelukkige werkomgeving te behouden en verder leidt het team in hun dagelijks werk.

Inspiratie : Je moet inspireren en geïnvesteerd in het bedrijf om anderen te inspireren, zoals Larry Page en Sergey Brin, de oprichters van Google. Het product van hun eigen inspiratie heeft miljoenen anderen geïnspireerd over de hele wereld, en heeft een belangrijke impact op de wereld waarin we leven vandaag de dag. Hoewel inspiratie kijkt vaak naar de toekomst, het is ook belangrijk voor het heden; het geeft mensen een reden om te werken, om te slagen, en om hun beste in alles wat ze doen. Ze voelen geïnvesteerd in het bedrijf door middel van inspiratie en ze zullen loyaal en hard werken zijn.

Positiviteit : Ongeacht de situatie, altijd positief te blijven. Positiviteit is van essentieel belang om de productiviteit, werknemer geluk en werkomgeving. Wanneer fouten worden gemaakt – zelfs als ze ernstig zijn, is het belangrijk om te kijken naar de positieve kant van de dingen. U bent de toon voor het werk dag en uw houding rechtstreeks van invloed op die onder uw leiding. Het geven van complimenten, en zelfs het tonen van een normale rente in het persoonlijke leven van een werknemer kan een aanzienlijke impact hebben op hun werk dag.

Delegatie: Als er een zeer belangrijk project, kan het moeilijk zijn om mensen te vertrouwen, zonder micromanaging. Vertrouwend hen om hun beste werk te doen is een teken van kracht in uw leiderschap, en zal hen stimuleren om te voldoen aan uw verwachtingen. Als het gaat om de delegatie, het idee is om te beslissen wat de sterke punten van elke persoon bezit, en de taken die het best passen bij deze sterke punten toewijzen. De mogelijkheid om met succes te delegeren zal leiden tot een hogere kwaliteit van het werk en de productiviteit.

Commitment : Niets toont betrokkenheid en nederigheid als het krijgen van uw handen vuil met de rest van het team. Tonen van uw verplichting stelt het voorbeeld voor anderen om te volgen, en leidt tot een grotere loyaliteit en respect voor u als leider. Altijd worden gepleegd in wat je ook doet, of het is een belofte aan een vakantie partij, een vrije dag, of een vergadering tijd. U bent in de schijnwerpers als een leider, en je zal moeilijker worden beoordeeld voor je daden dan anderen zal zijn. Zetten de toon van betrokkenheid, en anderen zullen volgen.

Humor: Hoewel het niet een vereiste, een gevoel voor humor gaat een lange weg in een leidende rol. Het helpt bij het ​​creëren van een positieve werkomgeving en verhoogt het gevoel van kameraadschap. Warren Buffett, bijvoorbeeld, zei ooit: “Ik koop dure pakken. Ze zien er gewoon goedkoop op mij. “Uw unieke persoonlijkheid en gevoel voor humor toont uw team dat je meer bent dan een leider, en dat je niet een machine, wat hen aanzet tot een comfortabel om je heen voelen.

Creativiteit : Sommige beslissingen moeten snel worden gemaakt, en de vangst ons off guard. In tijden als deze, het is aan jou om te denken buiten de doos om een oplossing te vinden. Je team zal op zoek naar u in deze situaties voor begeleiding, zodat snel een besluit moet ook een goede beslissing te zijn. Henry Ford geconfronteerd met een situatie als deze, wanneer de vraag naar zijn auto’s zo hoog dat hij onmogelijk kon bijbenen was. In plaats van het maken van de voor de hand liggende beslissing om meer mensen aan te nemen, dacht hij met creativiteit en ontwikkelde de assemblagelijn. Altijd brainstormen met uw team te bouwen op een aantal van uw ideeën.

Soms zijn we worden met situaties die niet in de leerboeken, en waarvoor u misschien niet worden bereid als een leider. De eerste beslissing is niet altijd de beste, en het nemen van uw tijd om te komen met een unieke oplossing kan worden in het beste belang van de mensen die je leiden. Een groot leider zal trekken op hun instinct, ervaringen uit het verleden, en ORGANO ™ mentoren voor hulp in deze ingewikkelde situaties. Heeft u wat nodig is om een ​​groot leider te zijn? #TasteTheGold

Bron:

http://info.profilesinternational.com/profiles-employee-assessment-blog/bid/204911/Top-10-Qualities-of-Great-Leadership-Do-You-Have-What-it-Takes

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier een reactie zou willen plaatsen "Thanks"

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: